Het houden van de Geest, Lichaam en Ziel Gezond

Elk deel van ons lichaam is met elkaar verbonden en daarom is gebaseerd op elkaar te doen van hun respectieve taken. Als een van die onderdelen is niet gezond is, dan is alleen algemene zin dat het gaat om de invloed op de andere onderdelen.

Er zijn drie zeer verschillende delen van ons wezen. Dat is de geest, lichaam en ziel. Als men niet gezond is dan de andere twee te lijden. Laten we een kijkje nemen op elk van deze drie delen afzonderlijk.

De Geest:

Gezonde atleetOnze mentale en emotionele welzijn als een zeer sterke invloed op de rest van het lichaam. Als de geest niet gericht en sterk, dan kan het niet direct functioneert het lichaam om hun werk te doen. Meest vaak, wanneer de geest wordt terneergeslagen, zo heeft het lichaam. In werkelijkheid, de algemene gezondheid wordt beïnvloed. Dit kan worden ondersteund door de vele Artsen die, als ze eenmaal uitgeput alle mogelijkheden van het komen tot een diagnose te komen met een persoon die ze kan het uit om een mentale kwestie. Een ander goed voorbeeld van hoe de geest en de emoties kunnen invloed hebben op ons algemeen welzijn is met angst-aanvallen. Deze worden geactiveerd door de geest maar ze kunnen zo ernstig zijn dat ze het nabootsen van een hartaanval soms. Uiteraard wanneer deze zich voordoen, men voelt zich niet erg gezond.

Het Lichaam:

Het lichaam als de geest van invloed is op andere gebieden ook als het ziek is. Kijken hoe mentaal uitgeput iemand wordt wanneer ze te maken hebben met chronische pijn. Het is niet de oorzaak van de pijn dat de dader naar de gedachten het is de pijn afneemt. Als alles wat scheelt het lichaam een beperking is op een bepaalde manier, is dit ook een grote invloed kunnen hebben op de geest. Het is dat cliché dat de geest is gewillig, maar het lichaam niet. Een lichaam dat het niet gezond is een schepper van de vele negatieve factoren. http://atleetverhalen.info

De Ziel:

Geen kwestie wat elke individuele geloof is er een verbinding met de rest van het lichaam. Wanneer een individu zich in een slechte geesten, het heeft een direct effect op de gezondheid van de geest en het lichaam.

Dus om het beste uit het leven moet men ernaar streven om gezond te blijven in geest, lichaam en ziel. Dit kan alleen gedaan worden door het kennen van de behoeften van elk van deze facetten en vervolgens het nemen van positieve stappen om te voldoen aan deze behoeften.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *