Artritis Zal Stelen van Uw Leven Weg Als Je Het Laat

ArtritisArtritis is geweest rond voor eeuwig, maar voor de laatste 100 jaar artsen geloofden dat de beste behandeling voor pijnlijke gewrichten rust en de boodschap die zij gaven patiënten was dat ontstoken gewrichten zou meer ontstoken met een activiteit. Gelukkig huidige onderzoek erkent de veelheid van voordelen voor de gezondheid van de juiste oefening voor artritis patiënten.

Mensen die sedentair zijn veel meer vatbaar voor de ontwikkeling van bot-en gewrichtsproblemen, zoals osteoporose en artritis. Niet voldoende krachtige activiteit leidt tot verlies van spieren en lichaam flexibiliteit. Zonder sterke spieren aan de botten waar ze aan bevestigd zijn verzwakken ze, samen met de gewrichten, scheiden de botten te zorgen voor verplaatsing.

Verzwakte spieren zijn minder in staat om goed hun werk te doen, te versterken, te beschermen en demping gewrichten, zodat ze worden stijf en pijnlijk en meer op risico van de alledaagse verwondingen en ongevallen. Wanneer mensen artritis pijn het doet om te bewegen, zo vaak ze beperken hun beweging, maar inactiviteit kan het verlammend – letterlijk – voor mensen met deze ziekte.

Pijn leidt tot inactiviteit, meer spierzwakte en schade aan gewrichten, gevolgd door nog meer pijn, en de cyclus gaat door. Het kraakbeen kan het gewricht oppervlakken te glijden soepel over elkaar geen bloedtoevoer en in plaats daarvan vertrouwen op de vloeistof beweegt in en uit de verbinding om te voeden, te smeren en weg te nemen afval. Dit vereist een gezamenlijke beweging en een aantal gezamenlijke stress, zoals het ondersteunen van een belasting.

Zonder sterk afgezwakt spieren, kraakbeen slijt veel sneller

Krimpen en verstijving, het verminderen van de beweeglijkheid van het gewricht en veroorzaken pijn. U kunt rekenen op het dubbele van de achteruitgang in fysiek functioneren zonder de juiste versterking van de oefening en dit leidt tot een verminderd vermogen tot het uitvoeren van de elementaire functionele taken van het dagelijks leven.

Je kan niet groeien nieuw kraakbeen te vervangen door het kraakbeen die is uitgehold, maar het goede nieuws is dat u kunt bouwen spierweefsel en daarmee het opbouwen van het lichaam van de schokdemper systeem Een krachttraining programma uitgevoerd 2-3 keer per week met een beetje inspanning gestoken is al duurt het om die spieren strakker back-up. Ze kunnen dan weer hun taak: het ondersteunen van de beenderen van het skelet, zodat delen van het lichaam, zoals de gewrichten niet meer belasting dan ze zijn ontworpen voor.

Hoewel de pijn in de gewrichten meestal niet een probleem geworden tot een persoon dichter bij het midden van het leven van de schade begint in de 30’s en 40’s of zelfs jonger. Artritis begint lang voordat de pijn ontstaat dus de tijd om te oefenen voorkomen met een goede kracht training programma recht in de volwassen jaren.

Studies tonen aan dat acht van de volwassenen doen niet voldoende spierversterkende oefening en onze moderne levensstijl laten weinig ruimte voor de meesten van ons om veel te krijgen. De enige manier om te zorgen dat we genoeg is met een opzettelijke oefening programma, zodat we kunnen voorkomen en zelfs te keren, negatieve veranderingen in de spieren, botten en gewrichten door onbruik. Het is nooit te laat om te beginnen het leven een actieve levensstijl en je zult nooit spijt van krijgen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *